Cloud

Vse več podjetij se določa za delni ali celoten premik IT infrastrukture v cloud. V primeru, da ima vaša organizacija v načrtu prehod na cloud ali če se za ta korak še odločate, bi pa vseeno radi izvedeli, kakšne so možnosti in na kaj je potrebno biti pozoren oz. katere dejavnike in tveganja je potrebno ovrednotiti, lahko to slišite od predavateljev, ki imajo za seboj več uspešnih projektov migracije na to tehnologijo.

Maris Elsins

An AWS DMS Replication Journey from Oracle to MySQL and Back


Maris Elsins
Pythian

Moving to the cloud is still a hot topic these days, and one of the challenges of these migrations is dealing with the databases, that too need to be “cloudified”. Sometimes it means changing the flavor of the RDBMS, and sometimes it also means tight downtime windows for the move itself.

Preberi več...
Biju Thomas

Essential (free) Tools every Admin must know to manage a Cloud Database!


Biju Thomas
OneNeck IT Solutions

Whether you are a DBA or a Developer with Admin hat, you need to know these essential tools. These tools help to document the configuration and troubleshoot performance issues. How to easily capture all the configuration components and performance characteristics of the database?

Preberi več...
Tomaž Poštuvan

Izgradnja modernih in inovativnih rešitev na Oracle Cloud platformi


Tomaž Poštuvan
Oracle Software d.o.o.

V moderni digitalni ekonomiji se pričakovanja uporabnikov močno spreminjajo, kot tudi aplikacije, ki se uporabljajo v bančništvu, zavarovalništvu, trgovini in ostalih industrijah.

Preberi več...
Robert Korošec

Oracle Cloud - novosti v letu 2018


Robert Korošec
Oracle Software d.o.o.

Oracle Cloud postaja SDDC (Software-Defined Data Center), kjer so osnovni gradniki standardizirane in hkrati elastične, dostopne od kjerkoli in hkrati varne, visoko razpoložljive storitve, katerih izvajanje se meri napram dogovoru o kvaliteti storitve (SLA).

Preberi več...
Maris Elsins

Oracle Database on AWS: Getting the Best out of RDS and EC2


Maris Elsins
Pythian

More and more companies consider moving all IT infrastructure to cloud to reduce the running costs and simplify management of IT assets. I've been involved in such migration project to Amazon AWS.

Preberi več...
Tomislav Zrnc

Oracle IOT


Tomislav Zrnc
Oracle Croatia

Presentation of Oracle IOT in SaaS part.

Preberi več...
Gleb Otochkin

Taking off to the clouds. Using DMS for AWS migrations and more.


Gleb Otochkin
Pythian

Migration to cloud sometimes can be challenging due to business requirements and other reasons. During the presentation, we are going to discuss challenges many people experience during migration and how to solve it using a set of tools provided by AWS.

Preberi več...