Zoran Tica

APEX + AJAX "for dummies"

Zoran Tica
ZT-TECH

Na predstavitvi želim deliti izkušnje in zaključke, do katerih sem prišel pri uporabi AJAX-a (Asynchronous JavaScript And XML) pri različnih scenarijih tekom razvoja APEX aplikacij.

Cilj predstavitve je, da v teoriji in na praktičnih primerih predstavim kaj je dejansko AJAX, kako funkcionira, kakšne so prednosti njegove uporabe in zakaj ga uporabljati, ter kako ga uporabljati v domeni APEX-a.


Informacije o predavanju

Jezik / Language: SLO


O Avtorju

Zoran Tica je poslovni analitik, načrtovalec informacijskih sistemov in podatkovnih baz in razvijalec z več kot 30 let izkušnje iz področja informacijskih tehnologij. Zadnjih 15 let se je specializiral za Oracle produkte in tehnologije - podatkovno bazo, PL/SQL, APEX, Forms/Reports/Designer, Java. Kot predajatelj se udeležuje različnih konferenci v regionu kot so Apex Alpe Adria ter različne Oracle User Group (Slovenija, Avstrija, Hrvaška). Lastnik je podjetja ZT-TECH, ki ponuja storitve iz področja IT svetovanja, analitike, projektiranja in razvoja. Certificirani je OCP za Advanced PL/SQL, Oracle Forms in Java SE.
  • # APEX